Interesser

Klassisk guitar

Lidt sent takker jeg mine forældre for at få mig at lære at spille et instrument. Jeg begyndte tidligt på blokfløjte, og startede med klassisk guitar da jeg blev tolv. Min første lærer var Karin Dupont på Birkerød Musikskole. Senere tog jeg lektioner hos Per Henrik Andrésen, og musikteori hos Anette Faaborg. Jeg kan ikke sige, at jeg har forbedret mine evner i mange år nu, men jeg stadig finde glæde i at spille privat.

Medlem af Dansk Guitar Selskab

Genealogi

Da det gik langsomt for forretningen i starten af 90’erne stødte jeg på en lille bog, som jeg tror, min bedstemor, Frida Cecilie Sønderskov, født Carlsen, havde fået offentliggjort ved H. Struer, 1924, Optegnelser om Lars Lassen og hans Slægt. Jeg digitaliserede data derfra, hovedsagelig om hendes familie, og offentliggjorde den på nettet.

Samtidig fik jeg kontakt med Steven D Petersen, og opdagede, at jeg havde slægtninge i Staterne. Min oldemors bror, Otto, emigrerede til Greenville, Michigan, i 1901, og Steve er hans barnebarn. I år (2006), hvor min nye arbejdsplads har sendt mig til USA to gange, havde jeg lejlighed til at mødes med ham for første gang. En fantastisk fyr – på mange måder lige som mig. Besøg hans netsted www.finishconsultant.com